Uncategorized

Instant megváltás avagy “Ott vagyunk már”?

Mintha mostanában mindenki spórolni akarna a befektetett energiával. Mindenki keresi az instant megváltást, de sajnos, ilyen nem létezik.

Instant megváltás a legújabb telefon (mert már 10 kamera van benne); egy új kocsi (mindegy, hogy mivel megy); egy új ruha a meglevő 1526 mellé, mert „nem tudtam otthagyni a boltban”; egy süti a cukiban „mert ma rossz napom volt”; és még sorolhatnám. De amint megvan és kielégültem úgy kb. 15 percre máris belém hasít az újabb érzés. Megint kéne valami…

kép: pixabay/borevina

Meddig tudunk hazudni magunknak és rezzenéstelen arccal nézni a tükörbe? Vajon mi a végső határ? Meddig lehet ezt tolni? Biztosan nagyon sokáig, ha elég ideig söprögetünk befelé a szőnyeg alá vagy ahogy mifelénk mondják csak ott takarítunk ahol a papok táncolnak; majd csak letelik ez az életünk is.

Előbb utóbb be kell nézni a szőnyeg alá, a szekrény alá, az eldugott sarkokba is, de ez időigényes éppen ezért nem gondolnám, hogy muszáj megérni hozzá 40 akárhány évet. Lehetne előbb is kezdeni.

Van több szakmám is és huszonhat éves voltam, amikor kézbe vehettem a diplomámat. Az igazi beavatás azonban akkor kezdődött számomra, amikor 34 évesen megszültem a kisfiamat. Az ő megjelenése nem várt felfordulást hozott az életünkbe. Magyarul lövésünk se volt, hogy mivel jár egy gyerek a háznál. Minden addig működőnek látszó dolog egyszerre működésképtelenné vált.

Ezekben a számomra nehéz időkben, állított haza egy este a férjem egy Aura-Soma üveggel. Nem árulok zsákba macskát, ez a 26-os, narancs/narancs üveg volt. Ketten használtuk, kis esti szeánszot tartva és meg kell mondjam jót tett mindkettőnknek. Én akkor minden figyelmemet a kisfiúnkra fordítottam 0-24-ig és egyáltalán nem voltam érzékeny a férjem jelzéseire, igényeire. Ezt akkor úgy fogalmaztam meg, hogy lehet, hogy egyszerre csak egy férfit tudok kezelni az életemben fizikailag, lelkileg egyaránt. A B26 illatával azonnal elvarázsolt, mintha távoli narancsligetek fái alatt időztem volna. Nagyon jót tett a megtört lelkünknek, az elhanyagolt testiségünknek, az elkövetkező mókuskerekes mindennapjainknak. Behozta a fényt a szürke hétköznapok közé és mi elkezdtük egymást újra meghallani és meghallgatni…

kép: pixabay/BenL

Ennek immár 10 éve, és ha feltenné nekem valaki azt a kérdést, hogy mit vinnék magammal egy lakatlan szigetre, akkor természetesen azt válaszolnám, hogy az Aura-Soma készletet, mert ahogyan egy kedves kolleganőm egyben barátom mondotta volt: nekünk ez a Louis Vuitton-unk.

De több ez annál. A barátunk, a legszemélyesebb tanácsadónk, akihez bármikor fordulhatunk, aki  mindig megmutatja az igazat. Mintha egy tükörbe néznék. Választott övegeimben magam vagyok ott. Benne van a szenvedésem, a kiutam, a megoldásom kulcsa is.

Egy-egy könyv, egy tanfolyam, egy kezelés elindíthat az önismeret útján, de nem old meg mindent mert ahogyan Shrek is mondta: olyanok vagyunk mint a hagymák.

Shrek: Csak hogy tudd! Az ogrékban sokkal több van ám, mint hiszik.
Szamár: Például?
Shrek: Például. Az ogrék olyanok, mint a hagyma.
Szamár: Büdösek?
Shrek: Nem.
Szamár: Megríkatnak.
Shrek: Nem!
Szamár: Á, ha a napon hagyod őket, bebarnulnak, és fehér szőrük lesz.
Shrek: Nem, a rétegek! A hagyma több rétegű. Az ogre több rétegű, ahogy a hagyma. Érted már? Érted már, több rétegűek vagyunk.
Szamár: Á, több rétegűek. A hagymát nem mindenki szereti. Torta! Azt mindenki szereti, az is réteges.
Shrek: Nem érdekel, mit szeret mindenki! Az ogre nem olyan, mint a torta.
Szamár: Tudod, mit szeretnek még. A párfét. Találkoztál olyannal, akinek azt mondtad: Együnk egy kis párfét, és azt mondta: Nem, utálom a párfét. A párfé isteni.
Shrek: Nem! Te együgyű bosszantó kis igavonó barom. Az ogre, mint a hagyma, itt a vége. Viszlát. 

Arra szeretnék rámutatni, hogy a lényeg a rendszeresség, mert gyors megváltás nem létezik. Ahogy lekerül az első hagymaréteg, rögtön ott van alatta a második és így jönnek sorban egymás után. Nem lehet előre tudni, hogy hány ilyen hagyma, azaz sérülésréteget pakolt valaki magára az évei (életei) alatt.

És, hogy milyen hosszú ez az út? Ismét Shreket és Szamarat hívom segítségül a szemléltetéshez.

Keresni és kutatni kell! Meglelni a megfelelő módszert ,mert van bőven, az Univerzum gondoskodik az ő gyermekeiről. Legyen az akár (a teljesség igénye nélkül) a pszichológia, kineziológia, reiki, homeopátia, családállítás, cranio, Bach-virág vagy éppen az Aura-Soma®.

A Szintisztában az alábbiakkal tudunk nektek segíteni:

Aura-Soma®, Női körök, Veszteségfeldolgozás és ezeket ötvözni is lehet.

irta: Sebestyén Ági

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s