AURA-SOMA

Az Aura-Soma® az Anyatermészet vibráló erejét felhasználva biodinamikus és organikus szín-, növény- és kristályenergiák rendszere, amely fokozza az egészséget, a boldogságot és a vitalitást. Színes olajok és esszenciák komplex rendszere, melyek könnyedséget, egyensúlyt és nyugalmat hoznak a mindennapokba.

A SZÍNEKEN TÚL

Az Aura Soma közelebb hozza az önmegértést. Gondolj olyan wellness-kezelésekre, mint az Akupunktúra, a Reiki és a Reflexológia; Az Aura Soma is könnyedséget, egyensúlyt és nyugalmat hoz az energia rendszeredbe és csakráidba, miközben erősíti és védi az aurát a tudatosság növelése érdekében.

Az Aura-Soma termékek az egyedi alkímiai folyamatok és a homeopátiás elvek alkalmazásával növelik a vitalitást.  A színek, amikhez vonzódunk, nemcsak azt mutatják meg, hogy kik vagyunk, hanem a teljességhez és a jólléthez vezető tágabb lehetőségeinket is feltárják.

TUDATOS VÁLTOZÁS MEGTEREMTÉSE A FÖLDÖN

Az Aura-Soma küldetésének tekinti, hogy nagyobb együttműködésre ösztönözzön minden lényt, hogy vigyázzanak egymásra és a Földre, mely fenntart minket. Ezért olyan termékeket hozott létre, amelyek minden embertársunkat inspirálnak a boldogság és a vitalitás felé vezető úton. Elkötelezettek a tudatos változás megteremtésében a bolygón. E rendszer részeként támogatjuk az embereket abban, hogy önmaguk legjobb verziói legyenek.

VÁGY ARRA, HOGY RAGYOGÓ LEGYÉL; VIDÁM LEGYÉL; KREATÍV LEGYÉL; BOLDOG LEGYÉL; HOGY TE LEGYÉL.

Aura-Soma szívét jelképező kettős színű kombinációi több mint 30 éve, több mint 90 országban, több százezer embert vonzottak az Aura-Soma Egyensúlyüvegek használatára. Az Egyensúlyüvegek képesek arra, hogy egy mélyebb tudatosság elérésében támogassanak és elősegítsék a teljes jóllétedet, amikor bízol az intuíciódban miközben kiválasztod és rendszeres használod őket. A tested ösztönösen tudja, hogy mi kell ahhoz, hogy boldoguljon. Teljes szívünkből hiszünk abban, hogy senki sem ismer téged jobban, mint ahogy te ismered önmagad.

A vibrációs energia a testen való alkalmazáskor aktiválva az egyes egyensúlyi palackok összetevőin keresztül érhető el. Az alkímia a kezedben van, az egyes egyensúly üvegek egyedülálló energiája akkor nyílik fel, amikor a bőröddel érintkezik. A testedben levő hét csakra központtal összhangban megalkotva, melyeken keresztül az energia átáramlik, az Egyensúly üvegek könnyedséget, egyensúlyt és nyugalmat hoznak az energia rendszeredbe, miközben erősítik és védik az aurát, hogy megerősítsen téged és emelje a tudatosságodat.

Az első lépés a különböző színkombinációkat tartalmazó Egyensúlyüvegek elé állni és kiválasztani azokat, amelyekhez a leginkább vonzódsz. A színek, amelyekhez vonzódsz, azok, melyekre épp szükséged van. Ezután aktiválhatod az egyes Egyensúlyüvegekben lévő összetevők vibrációs energiáját azáltal, hogy összerázod az üveget és a testedre kened az olajat. 

VÁLASZD KI A SZÍNEIDET ÉS FEDEZD FEL A JELENTÉSÜKET

Válj mindazzá, ami vagy. Hívd a színeket, amikre szükséged van. Bízz az intuíciódban. Azok számára, akik szeretnének felelősségteremtők lenni, felszabadítva és felemelve magukat a teljességbe és a jóllétbe – jelentkezz  konzultációra, hogy megtapasztald az Aura-Soma-t.

A konzultáció során az általad választott Egyensúly üvegeken alapuló, teljesen személyre szabott beszélgetésen vezetlek végig. Bízz az intuíciódban; a színek, amelyekhez vonzódsz, azok, amikre épp szükséged van. Együtt áttekintjük a kiválasztott színeidet és feltárjuk a jelentéseiket a saját utad kontextusában és mélységében, hogy felfedezzük, melyik termék a legalkalmasabb a boldogság és a vitalitás megteremtésében és fenntartásában a mindennapjaid során.

A tested ösztönösen tudja, hogy mi kell ahhoz, hogy boldoguljon. Teljes szívünkből hiszünk abban, hogy senki sem ismer téged jobban, mint ahogy te ismered önmagad.

A konzultáció időtartama: kb. 90 perc.