AURA-SOMA

Az Aura-Soma® az Anyatermészet vibráló erejét felhasználva biodinamikus és organikus szín-, növény- és kristályenergiák rendszere, amely fokozza az egészséget, a boldogságot és a vitalitást. Színes olajok és esszenciák komplex rendszere, melyek könnyedséget, egyensúlyt és nyugalmat hoznak a mindennapokba.

A SZÍNEKEN TÚL

Az Aura-Soma abban segít, hogy jobban megérthesd önmagad. Az akupunktúrához, a reikihez és a reflexológiához hasonlóan, az Aura-Soma is könnyedséget, egyensúlyt és nyugalmat hoz az energia rendszeredbe és csakráidba, miközben erősíti és védi az aurádat, illetve növeli a tudatosságodat. A színek, amikhez vonzódunk, nemcsak azt mutatják meg, hogy kik vagyunk, hanem a teljességhez és a jólléthez vezető tágabb lehetőségeinket is feltárják.

Teljes szívünkből hiszünk abban, hogy senki sem ismer téged jobban, mint ahogy te ismered önmagad. A tested ösztönösen tudja, hogy mi kell ahhoz, hogy boldoguljon. Bízz az intuíciódban, válassz színeket és használd az olajakat rendszeresen, hogy egyensúlyt és nyugalmat teremts az energia rendszeredben.

VÁLASZD KI A SZÍNEIDET ÉS FEDEZD FEL A JELENTÉSÜKET

Egy Aura-Soma konzultáció során az általad választott Egyensúlyüvegek színein és az azokhoz kapcsolódó témákon alapuló, teljesen személyre szabott, kb. 90 perces beszélgetésen vehetsz részt.

Az első lépés a különböző színkombinációkat tartalmazó Egyensúlyüvegek elé állni és kiválasztani azokat, amelyekhez a leginkább vonzódsz. A színek, amelyekhez vonzódsz, azok, melyekre épp szükséged van.

Majd együtt áttekintjük a kiválasztott színeidet és feltárjuk a jelentéseiket a saját utad kontextusában és mélységében, hogy felfedezzük, melyik termék a legalkalmasabb a boldogság és a vitalitás megteremtésében és fenntartásában a mindennapjaid során. Ezután aktiválhatod az egyes Egyensúlyüvegekben lévő összetevők – növények, kristályok energiáját azáltal, hogy elkezded használni a testedre kenve az olajat.

Válj mindazzá, ami vagy. Hívd a színeket, amikre szükséged van. Bízz az intuíciódban.

Szeretettel várunk! 

Molnár Mária: 06 20 201 1200 & Sebestyén Ági: 06 20 377 5069,  

További információk az Aura-Soma hivatalos weboldalán: http://www.aura-soma.com

Bejelentkezés és időpontfoglalás a nemzetközi honlapon keresztül:
https://www.aura-soma.com/Content/findconsultant