NŐI KÖRÖK

Női Kör – számodra mit jelent? Elmesélem, számomra mit.

Évekkel ezelőtt volt szerencsém részt venni egy olyan „játékban”, ami a férfi és női csoportenergia tiszta minőségét volt hivatott érzékeltetni. Egymásnak idegen emberek nemek szerint állva alkottak a térben férfi és női kört, melynek közepére egy-egy ellenkező nemű résztvevő állt be. A férfiak csoportjának tagjai harcolták a harcaikat, egymásnak feszültek, uralni akarták a kört, elementáris erővel, míg a női kör… nos, az egészen más volt.

Az a női minőség, ami ott, a nők körében létrejött, kézen fogva, megtartó ringatásban, dúdolásban, a tekinteteken átáradó szeretet adásban, szívből áradó melegséggel egyként töltötte el a kör közepén állót. Nem volt előzetes instrukció, hogy mit csináljunk, egyszerűen spontán, magától mutatkozott meg e két minőség ereje.

Milyen jó lenne ezt élni minden női körben, akár a mindennapok bármilyen közösségében. Ahol töltődhet vagy akár megpihenhet az ember. Hiszem, hogy ez a fajta női szereteterő az, ami valóban előre tudja vinni a világot. Egy női körbe azért jövünk össze, hogy jó legyen. Hogy támogassuk egymást az úton, tapasztalatainkat megosztva, kiáradóan és befogadóan. Mert a női alapból ilyen. És ha ezt az érzést átéljük, felismerjük, töltekezünk vele és megtartjuk, akkor abból haza is tudunk vinni, a környezetünknek is, a hétköznapoknak is árasztva belőle. Mert mi nők megosztjuk azt a jót, ami van nekünk, önkéntelenül is… Kicsiben indul el… egyénileg, majd kis körökben, melyek egyre tágulnak, míg összeérnek és szeretettelivé varázsolják a világot. A kör ez egység univerzális szimbóluma és egy női kör egy olyan közösség, ahol összefonódhatnak az erők egy hatalmas életvirággá a Föld körül.

Jó lenne egy ilyen közösséghez tartozni, ahol nincs kirekesztés, hanem elfogadás és szeretet van?

Ahol a befogadás, az odatartozás, a megosztás és a bizalom érzéseit élheted át?

Szívesen csatlakoznál egy egymást és a világot emelő körhöz?

Felismerted, hogy ha magaddal rendben vagy, akkor a közösségben van az erő ahhoz, hogy igazi változásokat érjünk el a világban?

NŐKNEK SZÓLÓ PROGRAMOK: 
A női energiarendszer alapját jelentő méh terével kapcsolódóan, a holdfázisokat követve:

MÉH ERŐ ÉBRESZTŐ SZAKRÁLIS NŐI KÖR

A méh erő ébresztő tanfolyam csoportos, női körben zajló folyamat. Elméleti tanításokkal, légző-, vizualizációs- és egyszerű mozgáselemeket is tartalmazó, egymásra épülő gyakorlatokkal. A foglalkozás kényelmes öltözetben, földön ülve történik, 5 alkalommal, 5 egymást követő héten illetve 1 napos szuper intenzív formában.

MÉH MEDITÁCIÓK

Az aktuális holdfázisokhoz igazodva, újhold és telihold idején. Következő időpont az aktuális programok menüpont alatt.

NEKED SZÓL, HA:

Nőiességedet szeretnéd erősíteni

Nagyobb önbizalomra vágysz

Megújulásra vágysz


Nincs gyermeked – és szeretnél

Van gyermeked – és szeretnéd a legjobbat adni neki, hogy boldog élete legyen

Nincs párkapcsolatod – de szeretnél

Van párkapcsolatod – és a minőségén szeretnél javítani


Előző párkapcsolatok terhe nyomaszt

Szexualitásodat szeretnéd jól megélni

Ciklusodat szeretnéd jól megélni – mert fájdalmas, rendszertelen, elmaradt

Saját énidőre vágysz, ahol töltekezhetsz, és újra önmagad lehetsz

Gyere, tarts velünk, hogy újra egységbe hozd önmagad, és harmonikusan, kiegyensúlyozottan, teljességben, önazonosan tudd élni a mindennapjaidat. Szeretettel várunk!

Legközelebb indul:

Molnár Mária
Női kör facilitator, Méh erő oktató