Aura-Soma

Mit üzen a Narancs és a Magenta szín?

Barátaink, kedvesünk társaságában eltöltött kellemes esték, nevetésekkel, beszélgetésekkel fűszerezett ízletes vacsorák, forró hangulatú táncos hétvégék. Sokunkban az öröm érzete kapcsolódik ezekhez az élményekhez. De melyik az a szín, ami mindezt tükrözi? A mi olvasatunkban a NARANCS.

A vörös szín után, mely a születéshez, a családhoz, legfőképp az anyával való kapcsolatunkhoz fűződő energia, a narancs a szocializálódási folyamatokról, a kapcsolatokról szól. Az az élettapasztalat áll mögötte, amikor kisgyermekként felfedezzük, hogy vannak rajtunk kívül más emberek is, akikkel kapcsolatba kerülünk bizonyos családból hozott minták alapján.

Energetikai rendszerünkben a második csakra tartozik ehhez a színhez, az az energiaközpont, amely azokkal a dolgokkal áll kapcsolatban, melyek az életet édessé tehetik, amelyek örömet okoznak. Fontos szerepet játszanak itt az érzelmek, az élet érzéki élvezete, amelyhez már nem a túlélési ösztön kapcsolódik, hanem az öröm maga. A narancs dinamikus szín a benne lévő vörös miatt, ezért az erotika és a szenvedély színe is. A társas kapcsolatok mellett a szex, az odaadás, a hatalom, a kreativitás, a nevetés, a mozgás, a tánc, a pénz fogalmai is mind hozzá kapcsolódnak.

Mivel nagyon sok érzelem van benne, ezért a sérülékenység, így az érzelmi traumák, sokkok és a függőségek ugyancsak narancs témák. Azokban az időkben, amikor úgy érezzük, a megszokott világ körülöttünk darabokra hullik, vagy az események, körülmények, állapotok súlyától, sokkoló hatásától félelem vesz minket körül, a narancs színre lehet szükségünk.

Aktivizáló hatásával továbblépésre késztethet minket, méregtelenítésre életünk minden szintjén, melyhez el kell engednünk bizonyos helyzeteket vagy akár függőségeinket, melyek már nem szolgálják javunkat, bár még ragaszkodunk hozzájuk valamiért. Ezeknek a helyzeteknek a felismerésére szólíthat fel a narancs szín, mely ugyanakkor melegséggel, vidámsággal tölt fel. Avval az igénnyel, hogy keressük magunkban azokat a dolgokat, melyek örömre adnak okot, illetve legyünk nyitottak olyan helyzetekre, melyek örömmel töltenek fel minket.

Az Aura-Somában a narancshoz a 26-os üveg tartozik, mely oldja a sokkélményeket, és következményeit minden szinten. Eredményesen kezelhető vele a depresszió. Segít legyőznünk mély, megmagyarázhatatlan félelmeinket és segít megszabadulnunk testi, lelki függőségeinktől. A Narancs/Narancs Egyensúlyolaj használatával mintha kisimulna az életünk vonala, a megrázkódtatások helyén béke és megnyugvás, az egység érzése áradhat szét.

A Magenta

Az Aura-Soma színrendszerben a MAGENTA a szeretet témájához kapcsolódik. Ez jelentheti akár az apró dolgok iránti szeretetet, a részetekre való odafigyelést, a cselekvésben kifejeződő törődést. Amikor azon van a hangsúly, hogy valamit hogyan teszünk meg, és amikor a cselekedeteink minősége a lényeg. Azonban ez az érzés megnyilvánulhat szenvedélyes, fojtogató formában is. Ehhez a színhez kapcsolódik a melankólia, amit a múlton való kesergés vagy nosztalgiázás egyaránt kifejezhet.

Az Isteni szeretet és kegyelem energiája ugyanúgy a magenta, mely az új kezdetet jelentheti. A szivárvány utolsó színe a lila, az első pedig a vörös, a kettő közötti „lépcsőfok”, mely az új folyamatba belevisz – a magenta. Ezért minden lezárás után ez jön, ezáltal minden lehetőség benne rejlik. Csak rajtunk áll, azokból mit valósítunk majd meg egy újabb körben.

Aki különösen vonzódik ehhez a színhez, az érti az életben az apró dolgok és a kis események fontosságát, és eszerint értékeli őket. Sok benne a szeretet, melyet megoszt másokkal.

Ha a a személyes Aura-Soma konzultációban megjelenik a magenta és megbeszélésre került, hogy a te életedben milyen jelentősége van ennek a színnek, akkor utána lehetőség van arra, hogy magát a színes olajat a testedre kenve el is használd. A Magenta/Tiszta üveg használata például segít tisztán látni a vágyaidat és arra összpontosítani, ami előtted áll. Fegyelmezetté tesz , erősíti az önkontrollt. A családi és baráti konfliktusok helyreállításában is hasznos lehet, betölti az érzelmi viharokat követő űrt. Felhozhatja a mélyen eltemetett fájdalmakat és segít helyreállítani az életet nagy krízisek után.

Szeretettel: Molnár Mária, Aura-Soma konzulens

Ha vonzanak a színek, és érteni szeretnéd, milyen jelentőségük van számodra, a te személyes történetedben, szeretettel várunk a Színtiszta Szakrális Lélekközpontban egy személyes Aura-Soma színkonzultációra!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s