Aura-Soma, Uncategorized

Timeline – Az idővonal

Ma reggel egy üzenet várt a telefonomon, hogy megnézhetem merre jártam áprilisban. Ha kattintok és megnyitom, láthatom, hogy hány városba látogattam el, hány helyen jártam, mennyit gyalogoltam és még azt is megtudhatom hány órát töltöttem járműben. Aztán láthatom az összesített statisztikát és azt is, hogy ilyen paraméterekkel hány kilométert kell még megtennem, hogy elérjek a Holdig. Az üzenet végén egy felszólítás vár: Ugorjon vissza az időben a timeline, az idővonal segítségével!

Ma már filmek tucatjaiban láthatjuk, ahogy ugrálnak az időben. Tulajdonképpen egy cél lett ez, minden valamirevaló világrengető probléma megoldásának a kulcsa. Nem is kell mást említenem, a legfrissebb nézettségi és bevételi csúcsokat döntögető mozi élményemre gondolok: igen, az Avengers befejező részére.

Mit szólnál, ha azt mondanám, ez a dolog létező, valóságos és számodra is megtapasztalható. Nem kell miatta mindig leülnöd a mozivászon elé.

A legegyszerűbb gyakorlati példát hozom. Valakit megbántottam, rosszat tettem neki vagy tévedtem vele kapcsolatban és ezt be is láttam, akkor megtehetem, hogy bocsánatot kérek tőle. Ha ezt teljes szívből megteszem, akkor máris átírtam a jövőmet. Már nem fog nyomasztani az a teher, ami ezzel jár, vagyis nem befolyásol érzelmileg és így felszabadultan élhetek tovább.

De vannak az életben sokkal bonyolultabb helyzetek is. Nem lehet mindent egy bocsánatkéréssel orvosolni. Nem tudunk szemtől szemben bocsánatot kérni olyasvalakitől, aki már nem él. Nem tudunk bocsánatot kérni saját magunktól sem, amikor rájövünk, hogy egyszer régen valamit nagyon elszúrtunk és ennek isszuk a levét ma is. Messzebbre megyek, nem tudunk bocsánatot kérni olyanokért, amiket életekkel ezelőtt követtünk el. Márpedig az idővonal oda is visszanyúlik.

De akkor mit tehetünk, ha felébred bennünk a vágy, hogy valahogy jóvátehessük azokat a dolgokat, amiket a tudomány mai állása szerint nem lehet? Mit tegyünk, ha szeretnénk meggyógyítani azokat a részeinket, amik a múltban sérültek? Mit tegyünk, ha vágyunk az egységre?

Az idővonal gyógyítható. Tudták ezt a réges-régi idők gyógyítói is, és amikor az Aura-Soma® megjelent itt az Újkorban, elég hamar megszületett az a palack, amely ebben tud nekünk segíteni.

B26 Éteri mentő/ Tojás Tóbiás/ Humpty Dumpty

Színe: Narancs/narancs

Kulcsmondat: Az idővonal gyógyítása. Segíti részeink újraegyesítését, hogy megélhessük a szinkronicitást.

Tojás Tóbiás, alias Humpty Dumpty egy angol gyermekvers főszereplője.

“Humpty Dumpty ült a falon, kényelmesen ült ő nagyon.

De a nagy baj megesett, Humpty Dumpty leesett.

Hiába a király lova, hiába a sok katona,

Humpty Dumptyt nem tudják ők összerakni

soha, soha, sohaaaa…”

Lewis Carroll: Alice csodaországban

Kosztolányi Dezső fordítása

Hány meg hány este hallgattam ezt a verset lefekvéskor. Édesanyám sokáig dolgozott, esténként jutott csak ideje a háztartási teendőkre. Amikor lefektetett bennünket az öcsémmel, mindig megkérdezte, hogy melyik meselemezt tegye fel. Nagyon sokszor kértem Alice-t és imádtam ezt a versikét. Ha lejárt a lemez és még nem aludtunk, akkor kiabáltunk anyunak, hogy tegye fel újra.

Soha nem gondoltam volna, hogy Humpty Dumpty egyszer majd így tér vissza az életembe.

Ha szeretnéd megtapasztalni az Aura-Soma® gyógyító erejét, vagy kérdésed van, itt jelezheted nekünk.

Szeretettel: Sebestyén Ági

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s