Uncategorized

Ősi gyógymód új köntösben – Az Aura-Soma®

Ahogyan azt előző bejegyzésemben is írtam, ma már sok olyan módszer létezik, amelyekkel ráláthatunk a kapcsolatainkat működtető láthatatlan dinamikákra.

Az egyik ilyen, az ősi atlantiszi időkben is már létező, színterápiás módszer az AURA-SOMA®.

Aura: latin eredetű szó, eredeti jelentése: lehelet; tágabb értelemben: kisugárzás; a testet körülvevő energiaburok, mely szabad szemmel nem látható.

Soma: (ejtsd: szóma) görög eredetű szó, jelentése: test.

Az Aura-Soma® az 1980-as években, Vicky Wall által került be újra a köztudatba. Vicky egész életét a gyógyításnak, kutatásnak és a szolgálatnak szentelte. A titkos tanítások iránti szenvedélyét édesapjától örökölte. Már elmúlt ötven éves, amikor visszatérő álmai által inspirálva megalkotta az első Aura-Soma palackokat. Ezekből néhány év alatt kibontakozott egy rendszer, mely ma is folyamatosan bővül. Jelenleg 117 üveg alkotja a teljes készletet (2019 májusában).

A képen Vicky Wall látható (forrás: internet)

A módszer lényege – melyben a világon egyedülálló -, hogy mindenki maga választja ki a neki legjobban tetsző üvegeket, ezért is nevezik önválasztó rendszernek.

“Te vagy szín, amelyet választasz, ez tükrözi lelked szükségletét.”  Vicky Wall

Az Aura-Soma palackokra – melyek az avatott számára sokat elmondanak – mint nagyon komplex információs csomagokra is tekinthetünk. Minden üvegnek megvan a maga története, komplex szimbolikája, neve és száma, mellyel például a számmisztikához is köthető. Analógiába állítható az ősi tanításokkal, a tarot-val, a kabbalista életfával. Az üvegekben megjelennek az ősi mitológiai alakok archetipikus energiái, a fénymesterek energiái, a világvallások abszolút tanai és az angyali energiák is.

Amikor valaki először meglát egy teljes Aura-Soma készletet akkor két nagyon érdekes dolgot fedezhet fel. Lesznek a készletben olyan üvegek, amelyek iránt szinte mágikus vonzalmat érez és lesznek olyanok, amelyek kifejezetten taszítják. Nem árulok el titkot azzal, ha azt mondom érdemes mindkét irányban utánajárni a dolgoknak.

 Egy Aura-Soma konzultáció kb. 1-1,5 óra, melynek során 4 kiválasztott üveggel dolgozunk. A konzultáció során kiderül melyik az az üveg, amely legjobban tudja segíteni a felszínre kerülő probléma megoldását. Ezt az üveget ajánljuk otthoni használatra a testen; tulajdonképpen a tartós változás záloga ez.

Üvegválasztás

Hogy hogyan hatnak az Aura-Soma üvegek? Megtudhatod ha ide kattintasz.

Ha szeretnél részt venni egy Aura-Soma konzultáción, akkor jelentkezz be hozzánk!

Szeretettel várunk: Sebestyén Ági és Molnár Mária

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s