Aura-Soma

A Hónap színe – RÓZSASZÍN

Kis csecsemőkorunk óta rózsaszín vesz minket körül. Először édesanyánk pocakjában találkoztunk vele, az anyaméh óvó, védelmező melegében, aztán a kinti világban, hiszen ha lányok vagyunk, akkor ez a szín illetett minket. Később a kis ruhák, masnik, szalagok, hajcsatok, majd a körömlakk és a rúzs színe… Mind-mind a női lét kellékei. Kellett nekünk, lányoknak ez a szín, hogy felnőtt nőként már magunkban viseljük azt, mozdulatainkban, szavainkban, érintésünkben, mosolyunkban. Hogy a rózsaszín lágyságával, melegségével, szeretetével, törődésével, feltétel nélküliségével táplálni tudjuk környezetünket. Nőként a Férfit, anyaként a gyermekünket. Ezekről mesél a rózsaszín, ha vonzódsz hozzá.

De az is lehet, hogy másról mesél… szeretetlenségről, elutasításról, elhagyottságról, kirekesztésről. Amikor mélyen, legbelsőbb, legalapvetőbb igényként nem kaptunk olyan vagy annyi szeretetet, törődést, figyelmet, amire szükségünk lett volna kisgyerekként. Így felnőttként női, puha, odaadó részünk, szaténszalaggal átkötött szívünk egy elzárt láda mélyére kerülhetett frusztrációnk és dühünk mintás pokrócával letakarva.

Talán most jött el a te időd. Keresd meg azt az elrejtett ládát, és nyisd fel fedelét. Figyeld meg, mit találsz ott? Merj sérülékeny lenni, mert a benned élő ártatlan kicsi lánynak titkon mégis szüksége volna a lágyságra. Menj közelebb hozzá, szeresd őt, hogy tovább tudja adni a titkot. A titkot, amit csak mi nők tudunk…

Ha szeretnéd, az Aura-Soma színes Egyensúlyüvegei megmutatják az utat. Gyere, ismerd meg, mi rejlik a színek mögött, beszélgessünk róla! A te színeid mit üzennek neked? Az Aura-Soma konzultáció segít meglátni a lehetőségeket, amiket eddig talán észre sem vettél.


“Elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok. Megengedem magamnak, hogy létezzem.


Az Aura-Soma Egyensúlyüvegek közül a 23-as számú Rózsaszín olaj nagyon támogató tud lenni az önelfogadás folyamatában. Szeretettel és fénnyel tölti fel lelkünket, segít visszaszerezni önszeretetünket. Lágyságot és melegséget hoz, hogy képesek lehessünk szeretetet adni és elfogadni. Begyógyítja a viszonzatlan szerelem okozta sebeket, megszabadít a fölösleges bűntudattól, és magabiztossá tesz.

Írta: Molnár Mária

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s