Aura-Soma

Rózsaszín Kalandom

A Színes Kalandozások cikksorozat az Aura-Soma színes olajok és esszenciák személyes megtapasztalásának történetei. Márciusban a Hónap Színe nálunk a Rózsaszín. Tedd fel azt a bizonyos szemüveget, és lásd más színben a világot!

A rózsaszín és én hosszú ideig csak méregettük egymást. Hónapokig, évekig nem szerepelt az üvegválasztásaimban. A választásaink jelzik azt a tendenciát, amiben éppen benne vagyunk, voltunk vagy leszünk. Egy zajló folyamatot írnak le. Ellenben a „nem választásaink”, vagyis azok az üvegek, amiket nem választottam, mondhatni kerültem, még cizelláltabban fogalmazva: a hideg rázott tőlük, elárulják, hogy mi van elrejtve a színfalak mögött jó mélyen. Még meg is taposnám, – ha tudnám – hogy még lejjebb legyen, nehogy valaki meglássa! Ezért is szeretem ezt a rendszert. Nincs kecmec, úgyis az arcomba mutatja, amit látnom kell. Már ha valaki odafigyel. Persze meg is lehet sértődni, de nem érdemes. Talán 2013 nyarán történt, hogy életemben először vettem egy rózsaszín pólót, először fel sem tűnt. Aztán egy napon éppen azt meséltem az Aura-Somás csoportban, hogy mit álmodtam:

– Használom a 65-ös üveget, de egy kéz álmomban félresöpörte és helyette odatolta elém a 11-est. Erre valaki azt mondja:

– De hát abba öltöztél! Magamra néztem és akkor tudatosult, hogy fehér szoknya és rózsaszín póló van rajtam. PAFF!! Az elmém tiltakozott egy darabig. Á, nem kell ez nekem. Kemény vagyok, mint a vídia. Nem kell ide semmiféle érzelgősködés meg világbéke. Kinek jó az? Meg amúgy is fújj, olyan nyálas meg minden. De ha egyszer már befészkelte magát, akkor ott volt, mit volt mit tenni? Elkezdtem hát használni ezt a rózsaszín üveget. És jó volt! Először szeretett – magam helyett.  Jé, ez nem is rossz, gondoltam. Aztán elfogyott. Utána sorban jött a többi rózsaszín olaj: B81, B71, B104. Éreztem, hogy a folyamat elindult és már nincs visszaút. Megértettem, hogy jobb meghajolni, mint kettétörni. A személyes megélésem az, hogy a korall minták oldása nélkül nem lehet igazán megtapasztalni a rózsaszínt és persze ott van még Lady Nada. Vele még csak szemezgetünk, de már látom őt.

Írta: Sebestyén Ági

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s