EGYENSÚLY ÜVEGEK

Hogy ragyogó, vidám, kreatív és boldog legyél – hogy önmagad legyél!

Aura-Soma szívét jelképező kettős színű kombinációk több mint 30 éve, több mint 90 országban, több százezer embert vonzottak az Aura-Soma Egyensúlyüvegek használatára. Az Egyensúlyüvegek képesek arra, hogy egy mélyebb tudatosság elérésében támogassanak és elősegítsék a teljes jóllétedet, amikor bízol az intuíciódban, miközben kiválasztod és rendszeres használod őket. A tested ösztönösen tudja, hogy mi kell ahhoz, hogy boldoguljon. Teljes szívünkből hiszünk abban, hogy senki sem ismer téged jobban, mint ahogy te ismered önmagad.

Az egyensúly üvegekben lévő rezgések az olajban lévő összetevőkön keresztül, a testen való alkalmazáskor aktiválódnak.

Az alkímia a kezedben van, az egyes egyensúly üvegek egyedülálló energiája akkor nyílik fel, amikor a bőröddel érintkezik. A testedben levő hét csakra központtal összhangban, melyeken keresztül az energia átáramlik, az Egyensúly üvegek könnyedséget, egyensúlyt és nyugalmat hoznak az energia rendszeredbe, miközben erősítik és védik az aurát, hogy megerősítsen téged és emelje a tudatosságodat.

Az első lépés a különböző színkombinációkat tartalmazó Egyensúlyüvegek elé állni és kiválasztani azokat, amelyekhez a leginkább vonzódsz. A színek, amelyekhez vonzódsz, azok, melyekre épp szükséged van.

Ha szeretnél az Egyensúlyüvegekkel megismerkedni, gyere el egy személyes konzultációra, nézzük meg, lelked mélyén mik a valódi igényeid. Szeretettel várunk!