Uncategorized

Ismét megújul a Színtiszta

Bizonyára észrevetted, hogy az utóbbi posztok már az asztrológia témakörében íródtak.

2019-ben, itt írtunk Molnár Marcsival arról, hogy akkor megnyitottunk egy olyan helyet, amiről már mindketten régóta álmodtunk. Sajnos a koronavírus és az akkori bizonytalanság nem kedvezett a fenntartásnak, így be kellett látnunk, hogy tovább kell lépnünk. Azt hiszem jól tettük. A “hely” amire vágytunk, bennünk kellett, hogy létrejöjjön.

Némi sebnyalogatás után Marcsi a gyógynövények világa felé vette az irányt (Marcsi új oldala, ahol őt elérheted) én pedig a régi vágyamnak engedtem, asztrológiát kezdtem tanulni. Korábban is érdekelt és 2017 óta amit tudtam, össze is olvastam a témában, de ideje volt komolyabban belevágni. Jelenleg Griga Zsuzsanna asztrológiai iskolájában tanulok, transzcendentális karmaasztrológiát. Ezen felül sokat tanultam és tanulok Bogdán Körmöczi Juliától, az AME elnökétől.

Asztrológiai témájú írásokkal, előrejelzésekkel találkozhatsz itt ezután és néha behozok majd egy-egy érdekes női sorsot, akár a történelemből vagy a mitológia területéről. Írok majd az aszteroidákról – kifogyhatatlan a téma.

Várlak szeretettel, akár mint olvasót vagy akár kliensként, ha érdekel a horoszkópod karma asztrológia kifejtése.

Sebestyén Ági

kiemelt kép forrása: pixabay/0fjd125gk87

Hozzászólás