Aura-Soma

Színtiszta kezdetek

Egyszer volt… Minden történet így kezdődik. Az Egyből elindul valami, majd oda is tér vissza, így minden benne van. Egységben élni a teljességet jelenti. Amikor összeszedettek vagyunk, rendben vagyunk, magunkkal és a világgal is. Egység, fény, tudat, tisztaság mind ugyanaz, ahogyan a víz, a jég, és a pára is, csak más-más szinteken.

Egyszer elindult egy történet, és most újra folytatódik. Mi, akik részt veszünk ebben a kalandban, elköteleztük magunkat a színeknek. Ezeken az oldalakon itt lesz minden, ahogy a szivárványban az összes szín, hónapról hónapra, színről színre.

Ebben a hónapban TISZTA lappal indulunk, mint minden év januárja, amikor még világosan tudjuk, mit is szeretnénk elérni a 365 nap alatt. És mint minden új fejezet, ez az időszak is tele van izgalmas lehetőségekkel.

Lehet, hogy szürkének érzed a hétköznapokat, belefásultál a mindennapok rutinjába és változásra, megújulásra vágsz?

Állj meg kicsit! Nézz körbe a világ forgatagában és rögtön észreveszed, hogy minden, ami körülötted van, az Szín. Minden, amit csak látsz és létezik, az Szín! Nézd a természetes vagy az épített környezeted! Nézd a tárgyaid! Minden az! Te magad miért lennél kivétel? A lelked üzen, és így az otthonod, a ruhád és mindened színekbe öltözik. E színek folyvást és folyvást beszélnek hozzád, ha Te még nem is érted nyelvüket. Üzenetek Ők. Hogy mit mondanak és hogyan?

Amióta csak élet létezik e földön, színek veszik körül a lényeket, melyek helyzetekhez, érzésekhez és gondolatokhoz kapcsolódtak, s melyek értő szem által megfejthetők. Ebben segít a sok, csodás, színes Aura-Soma üveg, melynek segítségével már te is üzenhetsz a világ felé. Ha kíváncsi vagy rá hogyan, gyere és találkozz velünk és mi segítünk! Megmutatjuk neked, hogy miként hangolhatod magad egy jobb világ rezgéseire, hogy boldogabb lehess.

Tiszta Fehér

Az Aura-Somában a fehér színnek a „tiszta” a megfelelője, mely elnevezés hűen tükrözi a legfőbb mondanivalóját. A hajnali harmatcsepp, a ragyogó, friss hó, a menyasszonyi ruha, az angyalok, unikornisok mind ugyanazt az üzenetet hordozzák: tisztaság, ártatlanság, jóság, őszinteség, átláthatóság, rend(ezettség) nyíltság, egyszerűség, tökéletesség. Jelentheti a Fényt, mely rávilágít a dolgokra, így a tudatosságot, rálátást, tisztán látást. Amikor zavarosnak tűnő dolgokat tisztázunk „tiszta vizet öntünk a pohárba”, hogy utána „tiszta lappal” indulhassunk.

A fehér olyan, mint egy tükör, mindent visszatükröz és megmutat. Minden színt magában rejt. Gondoljunk a prizmára, amely a fényt megtöri, s így láthatóvá válnak a szivárvány színei. Ám szimbolizálhatja a színek hiányát is. Mivel egyszerre lehet a minden és a semmi is, ezért a mindent megmutatás mellett rejtőzködésként, ürességként is értelmezhető. A megtisztulással a sírást, vagy ki nem sírt könnyeket, a szenvedést is jelentheti.

A szivárvány könnyei

Itt a Földön, ahol élünk, fény nélkül nincsen élet, s mivel a fényben ott van minden szín, ezért mondhatjuk azt is, hogy a Földön színek nélkül nincs élet. Nekünk, embereknek szükségünk van a színekre az élethez. Magunkba szívjuk őket a nap sugarain keresztül és ettől jól érezzük magunkat. Érezzük a vörös tápláló szeretetét, a narancs és az arany örömét, a sárga vidámságát, a zöld harmóniáját, a kék békéjét, a türkiz szabadságát, a lila nyugalmát. A színek és az érzelmek elválaszthatatlanok, és egyensúlyra törekednek bennünk.

Jól tudjuk, testünk 70%-a vízből áll. Ez a víz közvetíti bennünk az érzelmeket is. Ha túl sok érzelmet élünk meg, a külső-belső egyensúly felborul. Sírunk, ha tudunk.

Ha túl sok az öröm, a bánat, vagy nehéz az elengedés és a túlélés, akkor túlcsordulunk, és elindulnak a könnyek. Sírunk, mert nem szeretve érezzük magunkat, mert sokkot kaptunk, mert félünk, mert nem tudjuk merre menjünk tovább, mert nincs bennünk nyugalom vagy mert szomorúak vagyunk.

Amikor kapcsolatba kerülsz az érzéseiddel, mindezt a szivárványt vissza tudod adni a világnak, színes cseppekkel öntözve azt, miközben felszabadulsz, megtisztulsz. Ezáltal helyreáll az egyensúly, rend lesz kívül és belül. Közben jusson eszedbe, hogy a tiszta fehér fénynek is át kell haladnia a prizmán ahhoz, hogy láthassuk a benne rejlő csodákat.

Érzed már? Benned is ott van mindez! Tükörként az Aura-Soma üvegek megmutatják neked tiszta színeidet, és amikor elkezded használni a színes olajakat, nem csak te, de életed is ragyogóvá válik. Mindaz a kincs, amit Földanya átadhat – virágok, növények, gyógynövények, kristályok, ásványok – megannyi információ és harmonizáló rezgés, összegyűjtve, szeretettel és gondoskodással táplálva ott van minden Egyensúlyüveg minden csepp olajában. Csendben arra várva, hogy jobbá, boldogabbá tehessék életed.

Mi szeretnénk átadni neked a szivárványt, hogy felismerhesd a saját történetedet és átfényezhesd az életed. Ez történik egy Aura-Soma konzultáción.

Nyiss új fejezetet te is, ragadd meg a színeket és újulj meg velünk! Mert a jó történetek mindig így végződnek: Boldogan éltek…

Írta: Molnár Mária

Hozzászólás