TEVÉKENYSÉGEK

AURA-SOMA® SZÍNKONZULTÁCIÓ

Az elmúlt évek sok megújulást hoztak a rendszer és a Színtiszta életébe is. Mára a személyes Aura-Soma színkonzultáció vált tevékenységünk fő területévé, mellyel a tudatosabb életre vágyó emberek mindennapjait tudjuk támogatni. Az angliai Aura-Soma színrendszer képzett szakembereiként, Aura-Soma konzulensként feltárjuk a kiválasztott színeid jelentéseit a saját utad kontextusában és mélységében, hogy kibonthasd magadból önmagad legjobb verzióját.

A színek, amikhez vonzódunk, nemcsak azt mutatják meg, hogy kik vagyunk, hanem a teljességhez és a jólléthez vezető tágabb lehetőségeinket is feltárják. Ezen az úton kísérjük a hozzánk fordulókat.

VESZTESÉG- ÉS GYÁSZFELDOLGOZÁS MÓDSZER®

A színek állandósága mellett az élet alapja, szerves része a változás. Aki a természettel együttműködve képes a változásra, megújulásra, az a mindenkiben benne rejlő bölcsességet és könnyedséget is megtapasztalhatja. Azonban ez nem mindig egyszerű. Ilyenkor beleragadva érezhetjük magunkat a negatív érzelmekbe, élethelyzetekbe, elengedésre való képtelenségbe. Mindenkinek vannak ilyen élményei, tapasztalatai. Ha úgy érzed, egyedül nem megy, a Veszteség és gyászfeldolgozás módszere segíthet. Mind egyéni, mind csoportos folyamatkísérésre is lehetőség van.

A teljesebb, boldog élet megéléséhez a színek mellett fontosnak tartjuk a veszteségélmények feldolgozását is, hogy könnyedebben, szabadabban élhessük a mindennapokat.

NŐI KÖRÖK

Ahogy a változás és a halál az élet része, úgy a újjászületés, az állandó megújulás képessége is az. Akárcsak az anyatermészeté, mely az évszakok forgásában mindig, újra és újraszületik. Nőként jól tudjuk ezt a minden egyes hónapban megélhető, erre emlékeztető folyamatban.

Mi hozhat minőségi változást az életbe? Van, akinek egy drámai élethelyzet nyitja fel a szemét, egy veszteség, vagy egy betegség. Ki így-ki úgy, de eljut arra a felismerésre, hogy a változás és az élet maga szent – az élet legegyszerűbb dolgaiban ott van a szakralitás. És ha így tudsz tekinteni önmagadra, az életedre, tisztelve annak minden apró mozzanatát és részletét, akkor nem marad más, mint a szeretet, a béke érzése, az élet igenlése és a kiteljesedés. Nőként a fizikai testünkbe kódolva ott van ennek a lehetősége, ezért a női körök programjain ennek a tudását hívjuk vissza, hogy nőként önmagunkat,  a férfit, a gyermekeket, és a környezetünket is kiegyensúlyozottá, végső soron a világot jobb hellyé tehessük.

Jó helyen jársz, ha:

Érzed, hogy változtatnál – de még nem tudod hogyan

Megújulásra vágysz – és belülről szeretnéd elkezdeni

Változáson mész éppen keresztül – mert szakítottál vagy elvesztettél valakit

Nem találod önmagad – és szeretnél rálelni legigazabb önmagadra

Megerősítenéd magad, női önbizalmadat – de nem tudod, hol kezdjed el

Kiteljesedésre vágysz – mert úgy érzed, valami hiányzik

Szereted a színeket, illatokat és a természetes dolgokat

Vonz az illatos növényi és kristályesszenciák világa

Gyere, találkozzunk, nézd meg személyesen, melyik színösszeállítás vonz a legjobban, tárjuk fel jelentését, üzeneteit számodra. Kezdjük el a megújulást együtt! Szeretettel várunk: