Uncategorized

Új üveg született

B 116 – Mab Királynő Királykék/Magenta

A királykék arra szólít fel bennünket, hogy sokkal tisztábban lássuk önmagunkat és ahelyett, hogy önmagunk külső kivetítéseire összpontosítanánk, azt támogatja, hogy befelé nézzünk. A királykék ebben az üvegben a magenta fényes változatával kapcsolódik össze, és arra bátorít bennünket, hogy ítélkezés nélkül nézzük, amit magunkban látunk. Ez az üveg egy igen jelentős változást jelez az Aura-Soma rendszerével kapcsolatban. Utal arra, hogy az Aura-Soma valóban azoknak van, akik szeretnének emlékezni önmagukra

A kristálytiszta tudat az éjszakai égbolttal összefüggésben tükröződik az üveg tudatos szintjén, a felső részben. A tudattalan/tudat alatti aspektus, a magenta azt mutatja, milyen fontos, hogy a törődésünket, a melegségünket és szeretetünket a kis dolgokra irányítsuk, ahogyan kezdjük kimutatni másoknak az önmagunkra vonatkozó együttérzést. A magenta támogatja bennünk az integráció lehetőségét, a belső konfliktusok ellentmondásainak integrációját, amelyeket elkerülhetetlenül meglátunk, ahogy kezdünk mélyebbre jutni önmagunkban, vizsgálva mélyebb szintjeinket.

A születési folyamat december 14. előtt indult, aktuálissá december 14-én vált és növekedett eddig, amíg ez a születés megvalósult. Mab Királynő a tündérek királynője.

Mab Királynő számos teológiai és művészi munkában megjelent, Shakespeare is hivatkozik rá a „Rómeó és Julia” c darabban, és az ír mondavilágban Mab gyakran úgy szerepel, mint Maebh, Medb és Maeve. Medb úgy ismert, mint a háború és termékenység kelta korlátlan uralmú Istennője. Számos szövegben úgy hivatkoznak rá, mint akinek szexuális ereje és dominanciája van. P.B Shelley írt egy epikus költeményt „Mab Királynő” címen, amelyben „Varázslatos Királynőnek” nevezi.

Meg kell tanulnunk és értenünk, hogy azáltal, hogy kapcsolatba lépünk az elemekkel, kapcsolatba kerülünk Mab Királynő energiájával, a természeti szellemekkel együttműködve, mint egyfajta kettes (befogadó) energiával, a Főpapnő energiájával, aki maga is a természet szellemeinek része, mint Shekinah. Shekinah a kabbala történetében a természetben rejtett női aspektus.

Mab Királynő születése két fogyatkozás közé esik, ami egy igen megrendítő időszak egy új üveg születéséhez. A január 5-i részleges napfogyatkozás azt jelzi, hogy minden lehetőség rendelkezésre áll, és újra elölről kezdhetjük, megtisztítva a régi viselkedési mintákat annak érdekében, hogy előreléphessünk.

Forrás: http://www.aura-soma.com