RÓLUNK


Sebestyén Ági

Aura-Soma egyéni színkonzultáció
+36 20 377 50 69

Gyermekkoromban rajzolással töltöttem minden szabadidőmet. A szépség inkább formai fogalomként bontakozott ki előttem. Hercegnőket rajzoltam minden mennyiségben a lány osztálytársaim megrendelésére. Színes ceruza készlet nélkül, színek híján, ceruzával írólapra rajzoltam és így vált fontossá az alakok és ruhák minél részletgazdagabb kidolgozása. Már 5 évesen megfogalmazódott bennem, hogy ruhatervező leszek. Ezt a vágyamat egy hosszú és sok-sok kerülővel teletűzdelt úton végül sikerült megvalósítanom. A terveimet később is ugyanúgy ceruzával rajzoltam meg és számomra a legfontosabb az volt, hogy mindig belevigyek valami szabászati rafinériát a modellekbe. A ruháim színüket a szabászaton nyerték el, ahol pontos és harmonikus egységbe forrt össze a modell, a forma és a szín. A számomra megfogalmazott ideál, a valódi szépséggel kapcsolatosan messze túlmutatott az átlagon és ez sokszor nehezítette az együttműködésemet a feletteseimmel, főként mikor egy vállalatnál a profit a lényeg.

A körülöttem és bennem lezajló változások részeként találkoztam az Aura-Soma színrendszerével 2010-ben és nagyon furcsa volt számomra, hogy csak a színekre apellál, a formára nem. Akkor még nem értettem, hogy számomra miért idegenek és mégis nagyon vonzóak a színes üvegek. Látszólag túl egyszerűek voltak és mégis hatalmas nagy titkot sejtettem minden egyes üvegben. A színek nyelve nyilván sokkal egyszerűbb, mint a formáké, ellenben a mögöttük levő tartalom egy kiapadhatatlan tudás tárháza. Meglepő volt az is, amikor felfedeztem, hogy vannak színek, amikhez vonzódom és vannak olyanok, amiket látni sem szeretek és, hogy ez komoly jelentéstartalommal bír. Azt hiszem ez volt az a pont ahol, mint a jó vadászkutya, már nem tudtam és nem is akartam levenni az orromat az ösvényről, mely megállíthatatlanul vezet azóta is önmagam jobb megismerésében.

Az élet természete a változás. Ezt tanultam és tanulom folyamatosan az Aura-Soma rendszerében és a gyászfeldolgozói munka során egyaránt. Szívesen kalauzollak Téged is a színek világában, ha úgy érzed, szeretnél teret adni a változásnak. A Gyászfeldolgozás módszer segítségével pedig letehetjük, a számunkra fontos személyekhez kötődő, fájdalmas érzelmi csomagjainkat, melyek cipelése idővel túl nagy teherré válhatnak. A módszer megtanulása lehetővé teszi, hogy veszteségink feldolgozása után újra boldog, tudatos, energikus, életigenlő emberré váljunk.


Molnár Mária

Aura-Soma® egyéni színkonzultáció
+36 20 201 12 00

Molnár Mária vagyok, Aura-Soma egyéni színkonzultációk, szakrális női körök kapcsán találkozhatsz velem.

Mindig is érdekeltek a színek. Eredeti szakmámat tekintve, lakberendezőként még a színtrendek bűvöletében éltem. Imádtam a textilek, falszínek, tapéták, bútorok, kiegészítők összehangolásának tervezői folyamatát, az otthon szépségének, egységének megteremtését.

A színek iránti kíváncsiságom eredményeképpen 2004-ben rátaláltam az Aura-Soma színes üvegcséire, melyek azonnal magukhoz vonzottak. Jelentkeztem egy színtanfolyamra, ahol egy teljesen újfajta színelméleti rendszerrel ismerkedhettem meg, mint a hagyományos színtan óraimon. A lélek felől közelítették meg a színek jelentését, egy számomra újfajta, mégis ismerős színfilozófiai felfogásban. Innentől nem volt megállás, sorra elvégeztem minden Aura-Soma képzést, ami az országban elérhető volt. Ennek már tíz éve, és az évek alatt ez a fajta gondolkodás az életmódommá, az Aura-Soma pedig a hivatásommá vált.

Az élet eseményeit színekben értelmezem, mellyel egy sokkal mélyebb szinten tudom megérteni, mi miért történik velem és körülöttem. A természet részei vagyunk mind. Amikor úgy érezzük, hogy kiestünk ebből a rendből, és rendetlenség van körülöttünk ahogy összekuszálódnak a dolgok, a növényeket, kristályokat tartalmazó színes olajok és esszenciák használata segít abban, hogy kiegyensúlyozottabbak lehessünk, és újra harmóniát élhessünk meg. Amikor eljössz egy Aura-Soma személyes színkonzultációra, ennek az egyensúlynak és harmóniának a felismerésében tudlak támogatni.