POMANDEREK

Az Aura-Soma Pomandereket az energetikai rendszerünk tisztítására és frissítésére használjuk. Az emberi energia mező a mindennapi élet során kimerülhet, így a pomanderek az egyensúly helyreállítását szolgálják.

Újra energetizálják, erősítik és védik az aurát, megerősítenek és növelik a tudatosságot. Ezek a különböző színű gyógynövény esszenciák hatékonyan használható eszközök ahhoz, hogy egy adott célra összpontosíts a hétköznapjaid során (pl. belső béke, önbizalom, önelfogadás).


Kvintesszenciák

A különféle színekhez tartozó kvintesszenciák a pozitív energia áramlását segítik elő. Ezek a színes esszenciák megerősítenek abban, hogy jelen legyél, így használhatók mindfulness gyakorlatok, meditáció és kontempláció támogatására egyaránt.


Színesszenciák

A tizenötféle színesszencia mindegyike kristályok, ásványi anyagok és növények energiáival és rezgéseivel segíti az érzelmi, a mentális énünk kapcsolódását a fizikai testünkkel.


Arkangyalolajak

Ezek az esszenciák támogatják a folyamatban lévő lélekcélokhoz és a legmagasabb lehetőséghez való kapcsolódást. Segítenek a céljaid és a szándékod összpontosításában is.